Karácsonyi vegán, gluténmentes torta


• 1 bögre Szafi free gluténmentes  karobos lisztkeverék
• 3 ek. kókuszvirágcukor
• 1 ek. kókuszolaj
• 2 banán pépesítve
• 40 g narancsos étcsoki
• csipet só, fahéj
• 3 csepp Baldini narancsos szegfűszegolaj

Összekever. Megsüt.
A trükk a fűszerezés. Vagyis az olaj. Kevesen tudják, hogy vannak élelmiszer tisztaságú olajok, amikkel sütni-főzni is lehet. (Illetve párologtatni is csak ezekkel érdemes, hiszen nagyon nem mindegy, hogy mit lélegzünk be. Egy valóban tiszta illatot, vagy valamilyen szintetikus kemikáliát. Demeter minőségű olajok: www.bionaturel.hu)
És egyébként a legjobb ebben a sütiben, hogy másnapra még finomabb lesz. Ha marad. :)

Megjegyzések